Aankopen op www.FreeStyleLibre.nl worden alleen in Nederland geleverd. Voor levering in een ander land, neem contact op met het Abbott filiaal ter plaatse.

Uw winkelmandje 0 product | € 0 Betalen
TOP
 1. FreeStyle Libre 2 Sensor

  FreeStyle Libre 2 Sensor

  SKU# 72001-01

  Voor volledige informatie over de FreeStyle Libre 2- sensor verwijzen we je graag naar www.freestyle.abbott/nl-nl

  Je treft daar alle specifieke informatie over het product, de gebruikershandleiding, aanvullende producten en diensten, trainingen en het antwoord op veelgestelde vragen aan.
  Lees voor gebruik ook alle informatie op en in de verpakking van de FreeStyle Libre 2-sensor, voordat je het FreeStyle Libre 2- systeem in gebruik neemt.
  € 59,90
 2. FreeStyle Libre 2-Reader

  Tijdelijk niet verkrijgbaar.


  Gebruik nu FreeStyle LibreLink, de gratis app met handige functies om je te helpen jouw glucosewaarden te beheren.  Deze app is alleen compatibel met bepaalde mobiele telefoons en besturingssystemen, daarnaast is registratie bij LibreView vereist.


  Kijk eerst op www.freestyle.abbott/nl-nl voordat je FreeStyle LibreLink gaat downloaden. Je vindt hier alle informatie over de genoemde producten en diensten.


  Zorg bij gebruik van de app dat je daarnaast altijd de beschikking hebt over een bloedglucosemeter.

IMPORTANT: Het FreeStyle Libre 2- systeem is geïndiceerd voor het meten van glucosewaarden in het interstitiële vocht bij personen met diabetes mellitus. De indicatie voor kinderen in de leeftijd van leeftijd 4 tot 17 jaar is beperkt tot degenen die worden begeleid door een verzorger die ten minste 18 jaar oud is. Een verzorger van ten minste 18 jaar oud is verantwoordelijk voor het toezicht houden op en ondersteunen bij het gebruik van het FreeStyle Libre 2- systeem door kinderen.