Aankopen op www.FreeStyleLibre.nl worden alleen in Nederland geleverd. Voor levering in een ander land, neem contact op met het Abbott filiaal ter plaatse.

Uw winkelmandje 0 product | € 0 Betalen
TOP
 1. Freestyle Libre 2 Sensor

  Freestyle Libre 2 Sensor

  Voor volledige informatie over de FreeStyle Libre 2- sensor verwijzen we je graag naar www.freestyle.abbott/nl-nl

  Je treft daar alle specifieke informatie over het product, de gebruikershandleiding, aanvullende producten en diensten, trainingen en het antwoord op veelgestelde vragen aan.
  Lees voor gebruik ook alle informatie op en in de verpakking van de FreeStyle Libre 2-sensor, voordat je het FreeStyle Libre 2- systeem in gebruik neemt.
  € 59,90
 2. FreeStyle Libre 2 Reader

  FreeStyle Libre 2 Reader

  Voor volledige informatie over de FreeStyle Libre 2- reader verwijzen we je graag naar www.freestyle.abbott/nl-nl

  Je treft daar alle specifieke informatie over het product, de gebruikershandleiding, aanvullende producten en diensten, training en het antwoord op veelgestelde vragen aan. Lees voor gebruik ook alle informatie op en in de verpakking van de FreeStyle Libre 2-reader, voordat je het FreeStyle Libre 2- systeem in gebruik neemt.
  Je kunt afzonderlijk ook een optionele alarmfunctie instellen op de FreeStyle Libre 2- reader. Kijk hiervoor ook op de eerder genoemde website en/ of in de verpakking van het product.
  € 59,90

IMPORTANT: Het FreeStyle Libre 2- systeem is geïndiceerd voor het meten van glucosewaarden in het interstitiële vocht bij personen met diabetes mellitus. De indicatie voor kinderen in de leeftijd van leeftijd 4 tot 17 jaar is beperkt tot degenen die worden begeleid door een verzorger die ten minste 18 jaar oud is. Een verzorger van ten minste 18 jaar oud is verantwoordelijk voor het toezicht houden op en ondersteunen bij het gebruik van het FreeStyle Libre 2- systeem door kinderen.